Кабіни для проведення дегустацій від Експертів

Кабіни для проведення дегустацій від Експертів

Органолептична лабораторія 

Органолептична лабораторія має важливе значення для розробки та контролю якості продуктів. Вона дозволяє виробникам отримати об'єктивну оцінку продуктів, виявити недоліки та виправити їх. Дегустаційні кабінки використовуються для проведення досліджень, розробки нових продуктів та вдосконалення вже існуючих.

Кабіни для дегустацій

Кабіна для проведення дегустацій - це спеціально розроблена конструкція для проведення дегустаційних заходів. Основна мета кабіни для дегустацій полягає в тому, щоб забезпечити незалежність від зовнішніх впливів та створити ідеальні умови для оцінки зразків.

Корпус кабіни виготовлений з ламінованої ДСП світло-сірого кольору. Розміри робочої зони складають 900 мм в ширину та 800 мм в глибину. Робоча поверхня кабіни має дві частини: тестову сторону і сторону пробопідготовки, кожна з них має глибину 400 мм. Передня стінка кабіни адаптована до висоти стелі (3600 мм), а сама перегородка має висоту 1800-2000 мм.

Зона пробопідготовки та тестова зона

У варіанті виконання зі сторони пробопідготовки, наявна тумба з двома дверками та однією регульованою полицею всередині. Це забезпечує необхідне зберігання та доступ до інструментів і матеріалів під час підготовки проб.

З іншого боку, на тестовій стороні кабіни розташована стільниця, яка обладнана спеціальним екраном з акрилового скла та світлодіодними лампами рівномірного освітлення. Розміри екрану становлять 200 мм (ширина) на 150 мм (висота).

Зліва від стільниці розташований злив з поліпропілену та кран для холодної води. Під стільницею розташована тумба з однією дверкою зліва, на якій також встановлено ящик для сміття.

Перегородка також обладнана люком між тестовою стороною та зоною підготовки проб для зручності передачі зразків.

Світлова панель з різними варіантами освітлення

Над робочою зоною розташована світлова панель з трьома світильниками різного освітлення (див. фотогалерею під текстом). Перший світильник забезпечує холодне світло з колірною температурою 5600-6200 К. Другий світильник випромінює тепле світло з колірною температурою приблизно 3200 К. Третій світильник дає червоне світло, яке може бути корисним для визначення окремих аспектів зразків.

Крім того, робоча зона обладнана двома розетками 220V, 16 A, які можна використовувати для підключення електричних приладів та мережевою розеткою 2хRJ45, яка забезпечує підключення до локальної мережі. Кабіна також передбачає кріплення для монітора або планшета, що дозволяє зручно використовувати ці пристрої під час проведення дегустацій.

Матеріал робочої поверні стільниці – суцільний хімічно стійкий HPL пластик spc Durcon без бортика. Цей матеріал відмінно переносить вплив хімічних речовин і має довговічну структуру, що робить його ідеальним для використання в кабіні для дегустацій.

Габарити (ДхГхВ), мм: 900 х 800/1200 х 900 (1800/3600).

Функціональність та комфорт – основні характеристики проєктів Експерт

Кабіни для проведення дегустацій, забезпечуючи комфортні та функціональні умови, створюють ідеальне середовище для ретельної оцінки характеристик зразків, таких як: зовнішній вигляд, аромат, смак, текстура, колір та інші. Оснащення кабінок забезпечує зручність роботи та високу ефективність процесу дегустації. 

Експерт надає індивідуальний підхід до проектування та виготовлення меблів. Ми детально вивчаємо вимоги, враховуємо специфіку діяльності та виділених приміщень для створення ефективного оптимального рішення. 

Незалежно від розміру та складності проекту, Експерт забезпечує професійне виготовлення, доставку та монтаж меблів. Наша команда виконує свою роботу з великою увагою до деталей та забезпечує високу якість усіх етапів процесу.

Довірте свою лабораторію Експертам!

  • Власне виробництво

    Наше виробництво лабораторних меблів повного циклу. Технологічний процес повністю автоматизований і виключає помилки, що виникають при ручній праці.

  • Індивідуальні рішення

    Працюючи з нами, ви можете бути упевнені, що ми знайдемо найкраще і найбільш оптимальне рішення саме для вашої лабораторії, для вашого бізнесу.

  • Гарантія якості

    Ми перший і поки єдиний виробник лабораторних меблів в СНД, сертифікований відповідно до вимог міжнародного стандарту якості ISO 9001:2015, ISO 13485:2016 і ISO 14001:2015.

  • Міжнародний досвід

    Нашими меблями оснащені лабораторії в Україні, Казахстані, Білорусі, Грузії, Молдові, Вірменії, Таджикистані, Азербайджані та інших країнах ближнього і дальнього зарубіжжя.

Запишіться на консультацію
з облаштування лабораторії прямо зараз!

Залиште заявку і ми зв'яжемось з вами найближчим часом.